Novina je svakako ribolov, koji za vas organizujemo od ove godine.

Budući da smo u zemlji kanjona, usled velikog interesovanja ubacujemo ribolov kao dodatak aktivnosti za one, koji ostaju više dana. Zemlja, koja je bogata sa sedam kanjona, a time i sa sedam rijeka, pruža nevjerovatne mogućnosti za sportski ribolov na rijekama Drina, Tara, Piva, Sutjeska, Neretva, Bistrica i Ćehotina. ribarjenje

Budući da su sve rijeke planinske, za očekivat je da se u njima mogu naći ribe bistrih voda, mislimo prije svega na lipljena, zatim pastrmku, a tu su i mladice. Ispod i oko Foče možete se nadati ulovu škobalja ili klijena, zatim plotice i mrene.

Kamp će za vas organizovati ribolov na svakoj od tih rijeka, kao i na većini jezera, kojih ima 27 u dva Nacionalna Parka. Takodje ćemo vam obezbjediti odgovarajuće dozvole.

First minute!

Orlovačko jezero skraćena 3 dana 2 noći

Orlovačko trodnevni skraćeni program je namijenjen svim grupama i osobama koje vole kontraste, Koji vole kombinacije dobrog provoda,oblizak glečerskog jezera,kupanje u istom,ribolov pastrmke, Dobra fotografije prekrasnih predela,dobra pogled od koje zastaje dah,Adrenalinski rafting na Tari sa udobnim smeštajem uz prvoklasnu hranu je ekstra kombinacija za vaš vikend.
First minute!

Orlovačko jezero 4 dana 3 noći

Četvorodnevni izlet na Orlovačkim jezerom je namijenjen svim ljudima dobre volje koji vole prirodu ali isto tako vole kontraste rijeku i planinu. Svi koji odaberu ovaj program mogu da očekuju adrenalin na vodi Lepo druženje u kampu,dobar pogled na planine ,fenemenalno glečersko jezero,za ribolovce raj,kupanje na visini od 1500 metara u samom jezeru a tu su dobra hrana kao i ugodan smeštaj