Ukvarjamo se z aktivnim turizmom; poleg nočitev vam lahko ponudimo tudi organiziran rafting na rekah Tara in Drina. Nadalje ponujamo možnost trekkinga, hikinga, foto safarija v nacionalnih parkih Sutjeska, Zelengori, gori Maglič in pragozdu Peručica – ter seveda nepogrešljivem Durmitorju.

Vsi enodnevni in večdnevni programi vsebujejo poln penzion. Naš rafting center se nahaja sredi kanjona Drine in razpolaga s kampom ter bungalovi, zgrajenimi v planinskem slogu, ki lahko sprejmejo do 90 gostov. V pokritem, jedilnem delu preživljamo večere ob ognju, izbrani glasbi, dobri hrani ter žlahtni kapljici.

Vsa hrana se pripravlja na licu mesta, večinoma v krušni peči; naši kuharski mojstri pripravljajo znamenite, najboljše pite izpod peke, jagnjetino, teletino, razne enolončnice, postrvi in še marsikaj drugega.

Rafting center razpolaga z modernimi, kompletno opremljenimi gumijastimi čolni, ki zadostujejo evropskim standardom za spust po divjih vodah. Naši skiperji so izkušeni in odlično poznajo reki Taro in Drino ter so seveda imetniki mednarodne licence (International Rafting Guide) – za varnost gostov je poskrbljeno.

Od letos ponujamo tudi tečaj oziroma šolo srbske kuhinje, šolo ribolova, preživetja v naravi ter team building. Novost je tudi logistična podpora v smislu zagotavljanje vodičev, prevozov, najem opreme, priprava hrane in oddajanje šotorišč.
Shopping Cart