Ekološka hrana v rafting kampu Ivona

Ker hrano dajemo velik poudarek in izdelujemo vodene časovne obroke na podlagi hišne mize (izboljšana različica švedske mize. Kruh kot tudi veliko se pripravlja v pekah na lesu, ki daje hrani specifičen, a vrhunski okus.

Vemo, kako rafting na Tari in Drini vedo, kako povečati apetit, zato poskušamo zadovoljiti potrebe vseh gostov.

Vse to je mogoče ravno zato, ker je hrana, ki jo pripravljamo v kampu, iz okoliškega terena, pa tudi velike nadmorske višine – več kot 1000 metrov. Torej so okusi in dišave bolj intenzivni, priprava pa zahteva posebne izkušnje, mi pa nudimo pita siritsa in grah-pita iz mladega zelja ali trave “ali iz mladega kopriva, bureka – s polnilom mesa in krompirja ter krompirjevo pito.” Peka za peko pod grmičem ali v peči na les. Služimo jih za večerjo in zajtrk. Ribe kuhamo na žaru ali na planoti.

Ena od možnosti za večerjo je žar, ki ga ponujamo v meniju. Poleg različnih mesnih specialitet vam ponujamo tudi različne zelenjavne jedi, tako da bo bogati jedilnik čakal na vse vegetarijance ali vegane!
Zelenjava je tudi domača, ekološka, ​​pridelana, brez umetnih gnojil in podobnih dodatkov.

Večerja – najprej: pečen krompir in kajmak, domači kruh iz peči, mešano meso z žara, pite pod zajčjo solato.
Zajtrk: Vsaj dve vrsti domačega pitnega pita, šunke, slanine, pršuta, kulena, čajne klobase, polnomastnega sira, kajmaka, premešanih jajc, klobas, štrlečih krompirjev, kisle smetane, ajvara, medu, marmelade in kislega smetana.

Kosilo: telečja juha ali jagnjetina ali piščanec, golažna juha vsaj dveh vrst mesa, kruh pod satovjem, sezonska jagnjetina, svinjina ali teletina, po želji gostov, shranjena pod omako s krompirjem in poprom, začinjena z rožmarinom in sladico.

Druga večerja: postrv ali lončnica s krompirjevo solato in naša znana omaka po posebnem receptu.

Zajtrk:. Vsaj dve vrsti domačega pitnega pita, šunke, slanine, šunke, kulena, čajne klobase, polnomastnega sira, kajmaka starega, umešana jajca, klobase, projekcije, komarček, kislo smetano, ajvar, med, džem in eurokrem

Drugo kosilo: telečja ali jagnječja juha ali paradižnikova juha, kruh pod satovjem, sezonska solata in služijo kot glavni obrok, zelje pa z najmanj dvema vrstama mesa, ki se juče 8 ur v lahki ponvi. Desert

Opomba za meni:

Vegetarijanska hrana-veganska hrana

Prav tako pripravljamo vegetarijansko hrano-vegansko hrano v našem rafting kampu, vendar pa je potrebno predhodno obvestilo na začetku dogovora.

Shopping Cart