Храна – Рафтинг център

Биологична храна в рафтинг къмпинг Ивона

Тъй като даваме голям акцент на храната и правим ръководени храна на базата на Домашна маса (подобрена версия на шведската маса. Хлябът и многото се приготвят в хлебарки на дърво, което придава на храната специфичен, но първокласен вкус.

Ние знаем как рафтингът по Тара и Дрина знае как да повиши апетита, така че се опитваме да отговорим на нуждите на всички гости.

Всичко това е възможно именно защото храната, която подготвяме в лагера е от околния терен, но също така и голяма надморска височина – повече от 1000 метра. Така че ароматите и ароматите са по-интензивни, а подготовката изисква специално преживяване.Предлагаме пита-сирица и грах-пита от младо зеле или трева “или от млада желета коприва, бюрек-с пълнеж от месо и картофи и картофен пай.” Печене на пай под храст или в печки на дърва. Ние ги сервираме за вечеря и закуска. Рибата се приготвя на скара или на плато.

Една от възможностите за вечеря е грилът, който предлагаме в менюто. Освен разнообразни месни специалитети, ние предлагаме и разнообразие от зеленчукови ястия, така че богатото меню да чака всички вегетарианци или вегани!

Зеленчуците са също домашно приготвени, органични, произведени, без изкуствени торове и подобни добавки.
Вечеря – първа: печени картофи и каймак, домашен хляб от печката, смесено месо от скара, пайове под салата зайче.

Закуска: Най-малко два вида домашен пай, шунка, бекон, прошуто, кулен, чаена наденица, пълномаслено сирене, сметана, бъркани яйца, колбаси, изпъкналости, пържени картофи, сметана, айвар, мед, конфитюр и еврокрем.

Обяд: Телешко от супа или агнешко или пиле, супа от гулаш от най-малко два вида месо, хляб под медена пита, сезонно агнешко, свинско или телешко, според желанията на гостите, съхранени под соса с картофи и пипер, овкусени с розмарин и десерт.
След това вечеря: пъстърва или саксия с картофена салата и известния ни сос по специална рецепта.

Закуска:. Най-малко два вида домашен пирен пай, шунка, бекон, шунка, кулен, чаена наденица, пълномаслено сирене, каймак стар, бъркани яйца, колбаси, изпъкналости, копър, сметана, айвар, мед, сладко и еврокрем
Втори обяд: Телешка или агн

ешка супа или доматена супа, хляб под медена пита, сезонна салата, и служи като основно ястие, ние сервираме зеле с най-малко два вида месо, изсъхнали в продължение на 8 часа в лек тиган. десерт

Забележка за менюто:

Вегетарианци храна-веганска храна

– Ние също така подготвяме храна-вегетарианска храна в нашия рафтинг лагер, но се нуждаем от предварително обявяване в началото на споразумението.

Shopping Cart