Ние предлагаме дейност туристически почивки. В допълнение към къмпинг и настаняване, ние предлагаме и организираната рафтинг по реките Дрина и Тара. Освен това, ние предлагаме преходи, туризъм, фото сафарита в националните паркове Sutjeska и Zelengora, в планински и джунглата района на Маглич планина Perućica – и разбира се в националния парк Дурмитор.

Целодневните и програми за няколко дни включват пълен пансион. Нашата рафтинг център се намира в средата на каньона на Дрина и нашите къмпинги и алпийски стил бунгалата могат да се настанят до 90 гости.
Част от лагера е покрит. Това е мястото, където гостите могат да се хранят и където се провеждат страни. Вечер атмосфера е гарантирана с открит огън, подбрана музика и чудесна храна и вино.

Храната се приготвя на място, най-вече в пещ на дърва. Готвачите приготвят известните ни пайове, агнешко, телешко, разнообразие от яхнии, пъстърва и много други вкусни изкушения.

Центърът на рафтинг разполага с модерни напълно оборудвани гумени лодки, които отговарят на европейския стандарт за рафтинг. Нашите капитаните са опитни и имат отлични познания на реките Дрина и Тара и, разбира се, са международни притежателите на лицензи (Международната Рафтинг Guide) – за безопасността на гостите е наш основен приоритет.

От тази година, ние също предлагаме курсове по сръбската кухня, риболов, оцеляване в пустинята, и тийм билдинг. Нова е логистичната подкрепа, при която ние можем да осигурим водачи, транспорт, оборудване под наем, приготвяне на храна и транспорт на палатки

Shopping Cart